Täyden palvelun tilitoimistosi Kokkolassa

B-Account Oy Ab on luotettavasti ja joustavasti palveleva tilitoimistosi Kokkolassa. Tarjoamme kaikki tarvitsemasi tilitoimistopalvelut vuosikymmenten kokemuksella ja vahvalla asiantuntijuudella. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa asiakkuudet ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Vuosikymmenten kokemus taloushallinnosta

Yrityksemme juuret ulottuvat yli 15 vuoden päähän, jolloin tilitoimistomme sai alkunsa. Taloushallinnon kokemusta yrityksestämme löytyy kuitenkin yli kolmen vuosikymmenen ajalta. Vankka kokemus yhdistettynä alan laaja-alaiseen asiantuntijuuteen varmistaa palveluidemme korkean laadun kaikissa toimeksiannoissa. Lukuisat antoisat ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat ylpeydenaiheemme – panostamme aina joustavaan ja ehdottoman luotettavaan palveluun, jossa asiakkaan tarpeet ja toiveet saavat ansaitsemansa huomion.

Taloushallinnon palvelut perinteisesti tai sähköisesti

Asiakkaanamme sinulla on vapaus valita, kuinka haluat yrityksesi taloushallinnon järjestää – joko perinteisin paperisin menetelmin tai sähköisesti. Käytössämme on alansa parhaimmistoon kuuluvat ohjelmat molempiin vaihtoehtoihin. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa sinulle pääsyn yrityksesi taloushallintoon liittyviin tietoihin missä ja milloin vain. Voit myös lähettää dokumentteja ja muita asiakirjoja vaivattomasti sähköisen ohjelman välityksellä, jolloin ne ovat käytettävissämme välittömästi. Sähköinen taloushallinto tuo kirjanpitoon toivottua joustavuutta ja vaivattomuutta luottamuksellisuudesta koskaan tinkimättä.

Lue lisää palveluistamme

Palvelemme isoja ja pieniä yrityksiä ympäri Suomen

Toimistomme sijaitsee Kokkolassa, mutta useat asiakkaamme tulevat myös esimerkiksi Kalajoen seudulta. Lisäksi sähköinen taloushallinto mahdollistaa kirjanpidon palveluiden toteuttamisen asiakkaille ympäri Suomen. Palvelemme sekä pieniä että suuria yrityksiä, ja voit ulkoistaa meille taloushallintosi juuri niiltä osin, kuin se yrityksellesi parhaiten sopii – kokonaisvaltaisesti tai esimerkiksi vain palkanmaksun osalta.


Rakennusliikkeiden sekä ulkomaankauppaa ja sijoittamista tekevien yhtiöiden kirjanpito on erikoisosaamistamme. Saat meiltä muun muassa asiantuntevat palvelut rakennusliikkeiden perustajaurakoinnin rakennusaikaiseen kirjanpitoon ja siihen liittyvien ilmoitusten laatimiseen. Samalla vahvalla ammattitaidolla palvelemme kuitenkin myös kaikkien muiden alojen yrityksiä.

Lue lisää osaamisestamme

Luotettavaa taloushallintoa joustavasti – ota meihin yhteyttä

Panostamme aina joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme tavoitettavissasi nopeasti juuri silloin, kun apuamme tarvitset, myös iltaisin. Emme koskaan häiritse asiakkaitamme heidän työajallaan, vaan hoidamme yhteydenotot asiakkaan suuntaan yhdessä sovittuina ajankohtina.


Mikäli haluaisit ulkoistaa kirjanpitosi meille, otathan yhteyttä! Toivomme ensimmäisiä yhteydenottoja puhelimitse arkisin klo 15 aikoihin. Voit myös kirjoittaa meille sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin palveluitamme koskeviin kysymyksiisi.

Kaikki yhteystietomme