Keittiökalusteet Tampere, Nokia, Pirkkala, Kangasala ja koko Pirkanmaa.

Teemme niin
keittiökalusteet kuin
kylpyhuoneen,
makuuhuoneen,
kodinhoitohuoneen kalusteet.                                                                                                                                                                         √ myymäläkalusteet

Lisäksi teemme myös erilaisia huonekaluja, kuten ruokapöytiä. Teemme kaikki kalusteet kotimaisesta levystä itse omalla tehtaalla Pirkkalassa. Työmme on 100% kotimaista! Yrityksille teemme myymäläkalusteet sekä asiakaspalvelutiskit avaimet käteen periaatteella. Tyylikäs ja toimiva myymälä lisää asiakkaiden viihtyvyyttä ja toimiva asiakaspalvelutiski helpottaa asiakkaan asiointia!

Keittiöremontti on aina suuri ja aikaa vievä prosessi. Keittiöremontissa on monta vaihetta, joten siksi se kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Keittiöremontti lähtee liikkeelle suunnittelusta ja mietinnästä, että mitä uudelta keittiöltä halutaan. Monesti kohteen luonne ratkaisee sen miten keittiöremontti kannattaa toteuttaa. Uuteen kotiin halutaan toimiva ja käytännöllinen keittiö tyylikkyydestä tinkimättä. Myynti kohteeseen halutaan näyttävä, mutta edullinen ratkaisu.

Keittiökalusteet toimitetaan aina valmiiksi kasattuna, näin keittiökalusteet on helppo ja nopea asentaa. Meiltä saat kaikki laadusta tinkimättä. Keittiöremontti tarvitsee myös erikoisosaamista, kuten sähkö- ja putkimiestä. Meidän kautta saat ammattitaitoiset erikoisalan ammattilaiset. Keittiöremontin yhteydessä voi ja yleensä kannattaakin harkita muun asunnon remontointia.

Meiltä saat keittiöösi myös pelkät keittiön ovet. Uusimalla ovet saat keittiöösi heti uuden ilmeen. Pelkkien ovien uusiminen on helppo, nopea ja edullinen tapa uudistaa keittiö.

Kun keittiökalusteet on suunniteltu ja laitettu tuotantoon, sovimme asiakkaan kanssa ajan koska tulemme uusien kalusteiden kanssa ja laitamme ne paikoilleen. Mikäli puramme vanhat kalusteet pois, viemme ne mennessämme ja kierrätämme ne luontoa säästäen.

Tilaa nyt kätevästi kotiin tai työmaalle tuotuna kokonaiset keittiöt kaappeineen ja työtasoineen. Meiltä saat kaapit keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen sekä makuuhuoneeseen.

Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme Pirkkalassa, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut!

Olemme avoinna arkisin 8-16 ja viikonloppuisin sovitusti.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous vaikka koko asunnon remontoinnista!

Tykkää meistä FACEBOOKISSA niin saat hyviä tarjouksia ja pääset osallistumaan hauskoihin kilpailuihin.

Verkkokauppamme on avattu. Verkkokaupasta saat tilattua keittiökalusteet suoraan tehtaalta toimitettuna kotiisi. Verkkokaupasta saat kalusteiden lisäksi, mekanismit, valaisimet, ovet, vetimet ja kaiken mitä uudelta keittiöltäsi haluat. Allaolevasta painikkeesta pääset suoraan verkkokauppaan. 

Yhteystiedot

Keittiömyymälämme sijaitsee Pirkkalassa Turkkiradan alueella tuotantotilojemme yhteydessä.

Palvelemme teitä myymälässämme
arkisin klo 08–16.

Soita ja kysy lisää tai tule käymään!

Keittiömyymäläämme on helppo tulla Tampereelta, Nokialta, Ylöjärveltä, Lempäälästä, Kangasalta ja Sastamalasta.

Taitajankuja 1, 33960 Pirkkala

Pekka Pohjanen

Yrittäjä

0400 762 657

pekka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Ilkka Pohjanen

Myynti

040 8379 783

ilkka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Lasse Pohjanen

Myynti / tuotanto

040 5632 150

lasse.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Yhteydenotto

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelinnumero*

    Aihe

    Viesti

    Laskutustiedot:

    Verkkolaskuosoite: 003706789401

    Välittäjäntunnus: 003721291126

    Operaattori: Maventa

    Y-tunnus: 0678940-1

     

    Paperilaskut:

    Pirkkalan kalustepalvelu Oy
    06789401
    PL100
    80020 Kollektor Scan