Kylpyhuone- ja saunaremontit vankalla kokemuksella – Vaasa ja ympäryskunnat

Tutustu infrapunasaunoihin tästä »

Donewell Team on erikoistunut kylpyhuone- ja saunaremonttien toteutukseen. Toteutamme tarvittavat remontit laatutyönä toiveiden ja sopimusten mukaan omakotitaloihin, kerrostaloihin ja rivitaloihin.

 

Asennamme infrapunasaunoja, joita on helppo asentaa esimerkiksi nykyiseen saunaasi. Meiltä saat myös kylpylöihin ja kuntosaleille tarvittavat saunat. Teemme remontit ja asennukset Vaasassa ja sen lähikunnissa. Tavaratoimituksemme kattavat koko Suomen alueen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Märkätilojen vedeneristäjä Eurofins Expert Services sertifikaatti on osoitus laatutyöstä

Eurofins Expers Services Oy:n myöntämä märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti on osoitus turvallisesta märkätilarakentamisesta. Yritys on perustettu vuonna 2011, mutta rakennusalan kokemusta on jo yli 30 vuoden ajalta.

Ilmainen asiakaskäynti

Donewell Team aloittaa kylpyhuone- ja saunaremontit ilmaisella asiakaskäynnillä, jossa kartoitetaan urakan laajuus. Sujuvan remontin takaamiseksi teemme huolelliset remonttisuunnitelmat. Muistathan myös, että remonttityön osuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta »