LVI-Suunnittelua ja Valvontaa
Etelä-Suomessa

LVI Laukkanen Oy tarjoaa monipuolisia LVI-alan palveluita yksityisille sekä rakennusalan yrityksille Varsinais-Suomen alueella. Palveluihini kuuluvat KVV- ja IV- työnjohtopalvelut, LVI-suunnittelu, LVI-urakointi, lämmitysremontit sisältäen mitoituslaskelmat ja asennukset sekä ilmalämpöpumppujen asentamiset ja huollot. Yritykseni on perustettu vuonna 2020, mutta minulla on yli 10-vuoden kokemus LVI-alalta.

Ota yhteyttä

LVI Suunnittelu, KVV- ja IV Työnjohto ja LVI konsultointi

Toteutan LVI suunnitelmien tekemisen asiakkaan aikataulujen ja toiveiden mukaisesti. On kyseessä sitten uudisrakennus tai saneerauskohde, niin suunnitelmien tekeminen onnistuu kyllä! Esimerkiksi taloyhtiöille linjasaneerauksen suunnittelu hankesuunnittelusta urakoitsijoiden kilpailuttamiseen. Suunnittelu tehdään uusimmilla ohjelmistoilla käytännönläheisesti, koska itsekin asentajan hommia tehneenä osaan ajatella putkien reitit asentaja ystävällisesti visuaalista näkökulmaa unohtamatta.

Tarjontaan kuuluu myös toimiminen KVV- ja IV työnjohtajana. Pidän edellä mainituissa rooleissa huolta siitä, että vesi, viemäri ja ilmanvaihto laitteistot tulee asennettua LVI suunnitelmien mukaisesti hyviä asennustapoja noudattaen unohtamatta alan säädöksiä.
Pystyn toimimaan KVV- ja IV työnjohtajana aina tavanomaisesta pientalosta aina vaativiin isompii rakennuksiin. Oli kyseessä uudis- tai saneerauskohde, niin valvonta työ onnistuu kyllä!

Teen tarkkaa dokumentointia työmailta ja pidän projektin asianosaiset aina ajan tasalla työmaan tapahtumista.

Jos mikä vaan LVI tekniikassa askarruttaa mieltäsi, niin ole rohkeasti yhteydessä ja kartoitetaan ongelmat.

On sinulla sitten ongelmia lämmitysjärjestelmän kanssa tai ilmanvaihdon kanssa, niin pystymme tarvittaessa tekemään korjaavia ehdotuksia kartoituksen jälkeen, jotta LVI tekniikkasi toimisi tulevaisuudessa moitteetta ja mahdollisimman energiatehokkaasti.

LVI Laukkanen Oy

LVI Laukkanen Oy tarjoaa monipuolisia LVI-suunnittelu palveluita yksityisille, rakennusalan yrityksille sekä taloyhtiöille Varsinais-Suomen alueella ja Kanta-Hämeen alueella ja tarvittaessa laajemminkin.

Palveluihini kuuluvat KVV- ja IV- työnjohtopalvelut, LVI-suunnittelu ja laajat LVI konsultointi palvelut.

Yritykseni on perustettu vuonna 2020, mutta minulla on yli 15-vuoden kokemus LVI-alalta.

LVI Laukkanen Oy:n tarkoituksena on palvella asiakasta aina parhaalla tavalla ottaen huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Eli ota rohkeasti yhteyttä, kun mikä vaan LVI teknisessä asiassa askarruttaa mieltäsi, niin hoidetaan homma kuntoon!
Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset
evästeet